Zona Metropolitană a Iașului trebuie să fie motorul de dezvoltare al județului

Am spus mereu că Zona Metropolitană a Iașului trebuie să fie motorul de dezvoltare al județului.

Miroslava este un model de dezvoltare în ultimii ani, iar prezența constantă în topul celor mai bogate comune din România confirmă rolul important pe care localitatea îl are în configurația județeană.

Comuna rivalizează astăzi cu multe orașe din România, fiind tot mai atractivă pentru numeroase familii tinere care aleg să se stabilească aici.

Dezvoltarea și modernizarea Miroslavei nu se oprește aici și sunt bucuros că primarul Dan Niță tocmai a anunțat un parteneriat între compania Iulius și Primăria Miroslava pentru revitalizarea centrului Comunei Miroslava.

Un parc de peste 4.200 metri pătrați realizat de peisagiști internaționali (aceeași care au realizat grădina Palas), 137 de locuri de parcare, centru comercial modern și o mulțime de facilități de recreere pentru locuitorii comunei. Acestea sunt doar câteva dintre facilitățile care vor fi contruite pe terenul din vecinătatea Primăriei Miroslava în parteneriat cu compania Iulius, dezvoltatorul complexului Palas din Iași.

Soluții prin care se va îmbunătăți considerabil standardul de viață al locuitorilor comunei.

Proiectul ”Family market” care va revitaliza aspectul urbanistic al zonei și va contribui la creșterea economică a comunei Miroslava va fi dezvoltat de către compania Iulius în urma unei investiții de peste 6 milioane Euro.

Miroslava este încă un exemplu că #sepoate face administrație eficientă în folosul cetățeanului.

#AdministrațieLiberală #RespectPentruOameni