Vizitele Premierului României și Președintelui PNL, Ludovic Orban, alături de cea a Secretarului General PNL, Robert Sighiartău, a șefului Cancelariei, Ionel Dancă și a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

E Timpul Iașului, iar ultimul weekend de campanie a reconfirmat importanța pe care Partidul Național Liberal o acordă Iașului.
Vizitele Premierului României și Președintelui PNL, Ludovic Orban, alături de cea a Secretarului General PNL, Robert Sighiartău, a șefului Cancelariei, Ionel Dancă și a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, sunt un demers de normalitate politică și administrativă și o garanție că vocea ieșenilor se aude la București, iar interesele Iașului sunt pe agenda guvernării PNL actuale și viitoare.
În guvernarea PSD, timp de 7 ani, Iașul a fost ocolit de miniștrii PSD, iar puținele vizite erau făcute cu elicopterul pentru a nu se confrunta cu situația reală din județ, pentru a nu interacționa cu nemulțumirile oamenilor: subfinanțarea tuturor sectoarelor economiei, infrastructură deficitară, primitivism administrativ din partea Consiliului Județean Iași, o rețetă clară pentru a pune pe fugă orice investitor serios român sau străin.
Dezinteresul și lipsa miniștrilor PSD din Iași a însemnat tot atâția ani în care investițiile guvernamentale au lipsit în Iași, un crunt adevăr și o lecție ce nu trebuie să o uităm vreodată:
Guvernarea PSD a însemnat regres pentru Iași și stagnare pentru Moldova!
Am reușit în cele 10 luni de guvernare liberală să repunem Iașul pe harta centrelor importante din România, un loc fruntaș, așa cum este normal.
Liberalii, cu un guvern minoritar, hărțuit și mereu amenințat de majoritatea parlamentară cu moțiunea de cenzură, au reușit să deblocheze marile proiecte de infrastructură ale Iașului și Moldovei, să aloce finanțare și să stabilească o foaie de parcurs clară și fezabilă.
Vizitele miniștrilor liberali în Iași sunt un act de normalitate, căci doar așa administrația centrală poate înțelege nevoile și particularitățile fiecărui județ și interacționa nemijlocit cu reprezentanții administrației locale și județene.
Iașul, alături de București și Cluj reprezintă un obiectiv în sine, apriori, al oricărui partid politic care își respectă electoratul și blazonul .
Partidul Național Liberal este astăzi principala formațiune politică a României, un partid istoric, un partid care a trecut prin multe frământări de-a lungul istoriei sale și care a înțeles mereu să pună interesul comunității, interesul public mai presus de individualități, de orgolii și interese personale.
Noi, liberalii, plecăm la fiecare luptă politică, indiferent de tipul de scrutin electoral, cu obiectivul de a câștiga, de a învinge pentru că dincolo de numele politicienilor care vremelnic ocupă funcții publice, stă filosofia liberală și politice pe care noi, ca echipă, ca formațiune politică putem să reușim să le impunem.
Avem toate ingredientele necesare pentru a reuși să dezvoltăm regiunea Moldovei, avem pricepere, dăruire și capacitate de muncă!
Partidul Național Liberal a demonstrat prin fapte și măsuri concrete că are oameni de bună credință capabili să atragă fonduri europene, să aducă investiții și să crească nivelul de trai în comunitate!