Tragedia de aseară din Piatra Neamț este cutremurătoare.

Tragedia de aseară din Piatra Neamț este cutremurătoare. Familiilor îndurerate le transmit condoleanțe pentru drama pe care o traversează, iar celor care se luptă pentru viață le doresc multă putere în aceste momente grele.
Cu toții ne punem întrebări și constatăm, încă o dată, că situația sistemului de sănătate este o problema națională gravă, complexă.
Starea sistemului de sănătate nu trebuie politizată în niciun caz acum, așa cum face PSD care fuge de responsabilitatea celor 20 de ani de guvernare în care a adus sistemul de sănătate în stare de colaps.
Guvernul actual gestionează sănătatea doar de un an. Sunt 12 luni în care am deblocat spitale de urgență, am mărit bugetul sănătății în condițiile unei pandemii care a blocat întreaga lume.
Da, situația este dramatică și sunt necesare reforme, reorganizări și investiții coerente în sănătate. Suntem singurul partid care nu politizeaza acest subiect, singurul partid care are soluții și care a făcut, în ultimele 12 luni, sănătatea publică o prioritate.
Mă rog să avem cu toții parte de sănătate, iar în calitate de președinte al Consiliului Județean voi sprijini spitalele din Iași cu toată buna credință și cu toate resursele necesare medicilor.