Prima ședință extraordinară de plen a Consiliului Județean Iași

Am deschis astăzi cu mare bucurie și onoare prima ședință extraordinară de plen a Consiliului Județean Iași.
Am spus-o de multe ori, județului nostru i-a lipsit cel mai mult o echipă care să ia decizii în folosul comunității. I-am asigurat pe toți colegii mei consilieri județeni că voi fi un sprijin pentru ca împreună să fim un partener pentru toți cei care vor să rămână și să se dezvolte în județul Iași.
În cadrul ședinței, am stabilit componența și conducerea celor 9 comisii din cadrul CJ Iași, am ales cei doi vicepreședinți, iar partidele politice din CJ și-au ales liderii de grup.
Începând de astăzi, cu o echipă completă a executivului Consiliului Județean Iași, cu întreg plenul validat, vom reda Iașul oamenilor. În fiecare zi, atât eu, cât și colegii mei ne vom dărui toată priceperea și puterea pentru a oferi cea mai bună versiune a acestui județ. Vom face din Iași casa oricărui om de bună credință, casa studenților care vin aici să se formeze pentru viitor și care merită să găsească campusuri moderne și o infrastructură educațională europeană, a investitorilor și antreprenorilor pentru care administrația locală trebuie să fie un sprijin și nu un blocaj birocratic și a tuturor celor care ni se vor alătura cu cele mai bune intenții pentru a contribui la dezvoltarea comunității noastre.
Împreună facem echipă pentru Iași pentru că ne dorim să recuperăm timpul pierdut și trebuie să ne preocupe doar dezvoltarea comunităților noastre și creșterea nivelului de trai în Iași. Rolul meu va fi acesta: să apăr interesele județului, să mă asigur că este reprezentat corect în relația cu autoritățile centrale, să atrag fonduri europene și guvernamentale, să mă asigur că proiectele pe care le votăm în CJ devin realitate.