Preocuparea și prioritatea mea rămân în continuare buna funcționare a spitalului mobil de la Lețcani

De când am preluat mandatul de Președinte al Consiliului Județean Iași, cea mai mare preocupare a fost operaționalizarea și buna funcționare a spitalului de la Lețcani. Am încercat, alături de specialiștii din domeniul medical, să facem ce putem mai bine cu ce avem, pentru a nu pune în pericol viața pacienților, în ciuda tuturor neregulilor pe care vi le-am prezentat deschis de fiecare dată.
În ceea ce privește condamnarea doamnei doctor Carmen Dorobăț, rolul meu nu este să mă pronunț asupra unei decizii a justiției. Respect decizia magistraților.
Este însă rolul meu să protejez integritatea instituției pe care o conduc, din respect pentru angajații, partenerii și colaboratorii acesteia și, desigur, din respect pentru cetățeni. E firesc să mă asigur că în Consiliul Județean și în instituțiile subordonate avem repere de corectitudine și că lucrăm cu bună credință pentru comunitate.
Preocuparea și prioritatea mea rămân în continuare buna funcționare a spitalului mobil și gestionarea optimă a situației de criză în care ne aflăm din cauza acestei pandemii, cu un management profesionist și integru deopotrivă.
Va trebui, în continuare, să găsim cea mai bună soluție pentru Spitalul de Boli Infecțioase Iași și spitalul mobil Lețcani.