Pe 27 septembrie Marius Pintilie este singura variantă serioasă pentru dezvoltarea Pașcaniului

Pașcaniul trebuie să își joace rolul de pol regional și pentru asta trebuie să își repornească motoarele și în cel mai scurt timp să fie la turație maximă! Aici se întâlnesc axele rutiere și feroviare, aici este potențial atât pentru parcuri industriale, cu marfă ușor de transportat către vestul României și a Uniunii Europene și tot aici vecinătatea cu Republica Moldova și Ucraina reprezintă un atu.
Multe județe din Vestul și Centrul țării sunt propulsate economic de parcuri industriale, iar atragerea investitorilor străini și autohtoni a redus șomajul până spre zero! În Arad, Timiș este un deficit uriaș de forță de muncă încât soluția este forța de muncă extracomunitară, din Serbia!
Acestea sunt standardele de viață la care noi, moldovenii, aspirăm și pe zi ce trece am convingerea că doar o administrație liberală va putea implementa o modernizare a comunităților noastre!
Avem modele de bună practică și aici în regiunea noastră, orase care sub o administrație liberală, de dreapta, orientată spre investiții, spre valorificarea potențialului turistic, sau a poziției geografice, au atras investitori, au scris proiecte, au obținut fonduri europene și au cunoscut un boom economic în ultimii ani.
Îl felicit pe Marius Pintilie pentru că oricâte piedici, șicane, amenințări a avut, el nu a abandonat visul de a implementa viziunea sa liberală în administrația publică locală și astfel să îmbunătățească semnificativ viața pășcănenilor!
Pe 27 septembrie Marius Pintilie este singura variantă serioasă pentru dezvoltarea Pașcaniului!