Maricel Popa prins cu minciuna: deși știa că firma turcă nu a respectat clauzele din contract, a mușamalizat situația!

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sancționează cinismul și jocurile politice meschine practicate de către Maricel Popa în tentativa de a justifica întârzierile de 3 luni în ridicarea spitalului anti covid de la Lețcani:

”Lucrurile sunt tot mai clare și Ieșenii trebuie să știe adevărul:

Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași, a MINȚIT cu nerușinare, a jucat viața pacienților bolnavi la o loterie politică, protejând interesele unei companii turcești în detrimentul propriilor concetățeni!

Toate instituțiile publice implicate, inclusiv beneficiarul spitalului, confirmă faptul că Maricel Popa a mințit cu fiecare ieșire publică!

Încercând să joace rolul de victimă politică a întârziat intenționat asamblarea spitalului mobil anti covid, în condițiile în care spitalele din Iași sunt suprasolicitate și situația este tot mai gravă cu fiecare zi!

Inconștiență? Cinism? Interese financiare? Interese Politice?

Domnule Maricel Popa, timp de 4 ani v-ați urmărit doar propriile interese, fiind obsedat să rămâneți cu funcțiile politice date de Liviu Dragnea: președinte CJ Iași și președinte PSD Iași.

În vreme de criză sanitară afișați o falsă preocupare publică, dar în realitate timp de 3 luni v-ați bătut joc de ieșeni!

Demisia!

”Alina Popa, director executiv la Asociația Intercomunitară Euronest, a declarat că neprezentarea tuturor solicitanților de vize, pe data de 27 iulie a.c., a fost „o încurcătură” în sensul că „lista conține 30 de nume și s-au prezentat doar 14, cu dosarele incomplete”. Ea confirmă, astfel, că MAE are dreptate când susține că reprezentanții companiei din Turcia nu au respectat procedura legală de obținere a vizelor pentru angajații săi, care trebuie să instaleze spitalul modular””

În vremea stării de urgență, în vremea alertei medicale nu este loc de jocuri politice, de trucuri și declarații false sub acoperirea campaniei electorale și sub nici o formă nu este loc de acțiuni iresponsabile ce pot pune în pericol sănătatea oamenilor!”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului și președinte PNL Iași.