Lucrurile importante se fac la timp

Iașului și Moldovei nu i-au lipsit politrucii și oportuniștii, ci politicienii de bună credință care să prioritizeze interesul public, al comunității, înaintea avantajelor personale sau de partid.

Am spus-o permanent și este principiul după care acționez: un parteneriat durabil şi onest este când politicienii de bună credinţă şi cetăţenii îşi dau mâna pentru dezvoltarea comunității, implementarea proiectelor de anvergură și modernizarea comunităților.

Timp de 30 de ani Moldova și Iașul au suferit din punct de vedere al alocărilor financiare, fiind astăzi singura regiune din Uniunea Europeană fără vreun kilometru de autostradă. Șicanele între baroni locali, interesele politice și financiare ale unor baroni PSD au generat o lipsă de consens și susținere reciprocă, iar PSD a desconsiderat permanent regiunea, folosind-o exclusiv ca un bazin electoral.

PSD a desconsiderat constant Autostrada Iași-Târgu Mureș și marile proiecte de infrastructură din zonă!

Astăzi, deși liberalii au un Guvern minoritar, avem voință, avem determinare și suntem preocupați cu adevărat pentru reducerea decalajelor între regiuni, pentru un echilibru în privința alocărilor bugetare și deblocarea marilor proiecte de investiții.

Împreună cu Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași și Vasile Asandei, directorul ADR Nord-Est, am avut o serie de întâlniri de lucru cu Premierul Ludovic Orban, cu Lucian Bode, Ministrul Transporturilor și Ioan Marcel Boloș, Ministrul Fondurilor Europene pentru a debloca și activa finanțările pentru proiectele majore ale Iașului și Moldovei.

#OameniDeBunăCredinta #IașulMerităMaiMult