Lansare candidații PNL Iași la primăriile din județ

Când iei la pas comunele și orașele României observi rapid eficiența unei administrații liberale, căci un primar liberal va căuta mereu să își dezvolte comunitatea folosind toate mecanismele europene de finanțare, va prefera să caute investitori decât să stea cu mâna întinsă.
#AdministratiaLiberala înseamnă dezvoltare durabilă, transparență în administrarea banului public, înseamnă indicatori de performanță!
Vreau să exploatăm toate oportunitățile pe care Uniunea Europeană le pune la dispoziția autorităților locale!
Vin la Consiliul Județean Iași pentru că eu cred că se poate face administrație publică în folosul cetățeanului și pentru a debloca marile proiecte ale Iașului și a da splendoare acestui județ care nu a reușit să își atingă imensul potențial economic, turistic, medical, universitar, administrativ.
Parteneriatul pe care îl am cu Mihai Chirica și primarii din Iași este o garanție că faptele noastre se vor resimți repede în creșterea calității vieții ieșenilor şi vom face tot ce ne stă în putinţă să atragem investiţii şi să dezvoltăm această zonă.
Este cea mai onorantă poziție a mea să am astfel de camarazi, să candidez împreună cu acești oameni de bună credință și nu pentru noi, ci mai ales pentru ieșeni.
Nu vreau să promitem că vom muta munții din loc într-un an, nu aș vrea să promitem că vom face într-un mandat ceea ce nu au făcut alții în 20 – 30 de ani.
În schimb, vreau să promitem că ne vom ține de cuvânt și acel cuvânt este dezvoltarea comunităților din județul nostru. Vom fi primul județ care va ajunge la 1 milion de locuitori. Avem 98 de unități administrativ-teritoriale. Mă bucur foarte mult că în această perioadă, în urma discuțiilor, să venim în fața ieșenilor cu 98 de candidați, cu oameni de bună credință, foarte bine pregătiți.
Nu vom avea de ce să ne fie frică în aceste alegeri. Niciun alt partid nu are candidați mai bine pregătiți și mai hotărâți decât candidații Partidului Național Liberal, să schimbe fața comunității.
Vreau ca împreună să realizăm ceea ce poate clasa politică a tot promis în ultimii ani și a uitat a se mai face.