Întâlniri aplicate cu reprezentanții Asociației Comunelor din România, filiala Iași

Alături de Manuela Irina Pătrășcoiu, președintele Companiei Naționale de Investiții, și Mihail Veștea, secretar de stat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, am avut în această perioadă întâlniri aplicate cu reprezentanții Asociației Comunelor din România, filiala Iași și cu reprezentanții instituțiilor care au proiecte în derulare sau depuse la CNI.
Chiar dacă România traversează o perioadă grea cu această pandemie nu trebuie să neglijăm investițiile în comunitățile noastre și trebuie să valorificăm toate liniile de finanțare și posibilitățile de atragere a investițiilor în Iași.
S-a pierdut enorm de mult timp în guvernarea PSD și puținele fonduri care au ajuns în Iași s-au alocat pe criterii politice, de afinități personale și clientelism de partid.
Încă din prima zi i-am asigurat pe ieșeni și pe toți primarii județului ca voi fi un președinte al tuturor și mă preocupă doar dezvoltarea comunităților noastre și creșterea nivelului de trai în Iași.
Împreună #FacemEchipăPentruIași pentru că ne dorim să recuperăm timpul pierdut, decalajele cu județele din Vestul țarii!