În vizită de lucru la Spitalul mobil de la Lețcani

Astăzi am fost într-o vizită de lucru la Spitalul mobil de la Lețcani. Am mai vorbit și cu altă ocazie despre multiplele probleme lăsate în urmă de PSD în privința funcționalității acestui spital. Acum nu este timpul pentru polemică politică, autoritățile statului îi vor trage la răspundere pe cei care au fost iresponsabili în privința acestui spital.
Trebuie să ne concentrăm atenția pe soluții.
Împreună cu domnul prefect Marian Grigoraș și cu colonelul Ionuț Grădinaru (ISU Iași), am discutat cu doamna director Carmen Dorobăț și cu dr. Florin Roșu (Spitalul de Infecțioase), doamna dr. Manuela Trifan și domnul director Eugen Popescu (DSP Iași) și Alina Popa (director ADI Nord Est Iași) despre cum putem asigura, în mod optim, mentenanța spitalului mobil mai ales în condiții de iarnă și despre măsurile care trebuie luate pentru a crește capacitatea lui în condiții de deplină siguranța pentru pacienți.
Nu este ușor, dar se depun toate eforturile din partea autorităților publice și a medicilor atât de dedicați pentru a asigura funcționarea acestui spital.