Iașul Contează!

Iașul Contează!
Alături de Rareș Bogdan, europarlamentar liberal și prim vicepreședinte al Partidului Național Liberal, am luat la pas localitățile județului pentru a dialoga nemijlocit cu oamenii.
Pentru a recupera decalajele dintre regiuni, dintre comunitățile noastre și cele din vestul țării avem nevoie de o echipă solidă atât pe plan local și județean, cât și de un puternic sprijin guvernamental și în Parlamentul European, acolo unde un lobby susținut poate însemna resuscitarea unui județ sau a unei regiuni.
Se poate să avem administrații eficiente, se poate să accesăm fonduri nerambursabile vitale pentru dezvoltarea comunităților din județele Moldovei, se poate să colaborăm când interesul public o cere.
Fac echipă pentru dezvoltare cu Constantin Ciobăniță la Belcești, cu Constantin Fotea la Hârlău, cu Gheorghe Hriscu la Scobinți, cu Dumitru Prigoreanu la Deleni, cu Constantin Mălăuți la Cotnari și cu Dumitru Laiu la Cepelnița!
Parteneriatul pe care îl am cu primarii din Iași este o garanție că faptele noastre se vor resimți repede în creșterea calității vieții ieșenilor şi vom face tot ce ne stă în putinţă să atragem investiţii şi să dezvoltăm această zonă.