Iașul a fost gazda unei delegații de ambasadori, reprezentanți ai națiunilor din sud-estul Asiei.

Iașul a fost astăzi gazda unei delegații de ambasadori, reprezentanți ai națiunilor din sud-estul Asiei. Alături de domnul

Dan Niță, Primarul Comunei Miroslava, i-am însoțit pe Excelențele Sale într-o vizită de lucru la parcul industrial Miroslava și la importante obiective județene de interes economic, în cadrul căreia am avut întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri pentru a consolida relațiile bilaterale și a analiza oportunitatea dezvoltării de business-uri locale, în special în sectorul agricol și industrial.
Proiectele pe care le-ați votat pe 27 septembrie sunt angajamentul ferm pe care mi l-am luat față de ieșeni că voi schimba calitatea actului administrativ și, odată cu asta, calitatea vieții noastre în comunitate. Modelul parcului industrial de la Miroslava poate fi replicat cu succes în zonele Pașcani, Lețcani, Holboca și Tomești.
Iată că am început deja să explorăm toate opțiunile de a atrage investiții pentru ca cele 4 parcuri industriale să devină o realitate viitoare. Pentru mandatul meu, așa cum am declarat în repetate rânduri, proiectul parcurilor industriale va fi o prioritate. Îl susțin cu toate eforturile, dat fiind nivelul global de dezvoltare pe care îl poate oferi comunității noastre. Un parc industrial va însemna mai multe locuri de muncă, mai multe venituri la bugetul local care pot fi direcționate spre creșterea calității serviciilor în celelalte sectoare publice, va reduce semnificativ decalajul dintre județul nostru și alte zone și, poate cel mai important, va face ca resursa umană pe care suntem norocoși să o avem să rămână aici, în Iași, acasă.
Le mulțumesc Excelențelor Sale Dl. Muhammad Amhar Azeth, Ambasadorul Indoneziei, Dl. Abdullah Zawawi BIN TAHIR, Ambasadorul Malaeziei, Dl. Dr. Zafar Iqbal, Ambasadorul Pakistanului și Dl. Md Daud ALI, Ambasadorul Bangladeshului pentru interesul față de comunitatea noastră.
Am început să #DezvoltămIașul și să #DezvoltămRomânia.