Facem eforturi fără întrerupere să reparăm efectele incompetenței greu de imaginat a lui Maricel Popa și a fostei administrații PSD

Am fost dimineață la Spitalul de la Lețcani unde am avut o întâlnire cu managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, doamna dr. Carmen Dorobăț.
Sunt 6 pacienți care au fost transferați de la ATI Neamț la Spitalul de la Lețcani. Trei sunt în stare gravă. Pentru îngrijirea optimă a acestor bolnavi infectaţi cu SARS-CoV-2 au fost chemaţi medici de acasă.
Am asigurat-o pe doamna Dorobăț că sunt gata să ajut Spitalul de la Lețcani. CJ Iași este o instituție pe care se poate baza în mod constant, cu precădere în situații de criză.
Acum căutăm soluții pentru a detașa urgent personal medical suplimentar și a asigura condiții de siguranță pentru funcționarea Spitalului de la Lețcani.
Facem eforturi fără întrerupere, atât administrația cât și medicii, să reparăm efectele incompetenței greu de imaginat a lui Maricel Popa și a fostei administrații PSD care a lăsat acest Spital de la Lețcani cu deficiențe majore.