Facem echipă pentru Iași

Dragi ieșeni,

Am decis să merg mai departe pe drumul început împreună cu dumneavoastră în urmă cu 4 ani. Da, voi candida pentru un nou mandat de primar al Municipiului Iași, pentru că munca noastră nu s-a încheiat încă.

Voi face o echipă puternică împreună cu domnul Costel Alexe, candidat pentru președinția Consiliului Județean, pentru ca, în sfârșit, Iașul să fie câștigător pe toate planurile.

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, Partidul Național Liberal își va adjudeca Primăria Municipiului Iași şi Consiliul Județean Iași, fiind astfel în deplină concordanță cu orientarea liberală a Guvernului și a Preşedintelui României. Doar aşa Iașul va ieși din anii negri în care a fost ignorat de către toate guvernările de la Revoluţie. În aceşti ultimi ani, singurul care a ajutat Iașul cu toată deschiderea a fost Preşedintele României, Klaus Iohannis, grație căruia orașul nostru şi-a menţinut statutul de oraş emblematic al ţării. Astfel, Iașul a căpătat cea mai bună vizibilitate din istoria sa, realitate confirmată de vizita Sanctității Sale, Papa Francisc, precum și de dobândirea titlurilor de Capitală Istorică a României și de Oraș Regal.

A venit timpul ca Iașul să primească investițiile promise încă din vremea pierderii statutului de Capitală a României. Este momentul ca Iașul să aibă o bază sportivă regională pentru tineret, care să cuprindă o arenă naţională şi o sală polivalentă. Este momentul ca Iaşul să devină un important nod de infrastructură rutieră prin cele două autostrăzi care vor traversa județul de la Est la Vest și de la Nord la Sud. Este momentul ca Spitalul Regional de Urgențe, care are alocate fonduri de la Comisia Europeană, să poată fi construit rapid. Este momentul ca în Iaşi investiţiile guvernamentale să se regăsească pe măsura contribuţiei şi efortului pe care îl faceţi dumneavoastră în fiecare zi pentru România!

Aceste lucruri vor deveni realitate doar prin parteneriatul făcut împreună cu Partidul Național Liberal, singurul partid istoric prezent astăzi în viața românilor și care l-a dat României pe Preşedintele Klaus Iohannis, un prieten constant al Iașului.

Vreau să fac echipă cu domnul Costel Alexe pentru ca oraşul şi judeţul nostru să aibă o voce puternică în Guvern, pentru ca proiectele noastre concrete să fie sprijinite de Guvern.

Am încredere că veți fi alături de mine în această misiune de dezvoltare a Iașului așa cum, la rândul meu, am fost alături de dumneavoastră atunci când v-ați arătat nemulţumirile în stradă împotriva deciziilor injuste ale fostei guvernări.

Este o șansă unică: să avem o  guvernare națională, județeană și locală de aceeași culoare politică! Acest proiect politic nu poate fi pus în aplicare de unul singur. De aceea, vă cer ajutorul dumneavoastră: veniți alături de noi! Echipa „Mihai Chirica la Primăria Iași, Costel Alexe la președinția Consiliului Județean” este una a faptelor.  Am încredere în tinerețea, în ambiția și în competența lui Costel Alexe – partenerul și prietenul meu politic. Venim în fața dumneavoastră cu inimile deschise, gata să facem Echipă pentru Iași.

Vă așteptăm alături de noi!

Cu sinceritate şi devotament, întotdeauna fidel Iaşului şi ieşenilor,

Mihai Chirica

Primarul Municipiului Iași