FACEM ECHIPĂ PENTRU IAȘI

Dragi ieșeni,
Simpatizanți liberali și cetățeni ce vă doriți un județ eliberat din mâinile PSD!
Pe 27 septembrie lucrurile sunt simple și clare: doar Partidul Național Liberal are capacitatea să învingă PSD, doar liberalii au candidați în toate cele 98 de comunități, doar PNL se luptă la baionetă în fiecare sat, în fiecare comună, în fiecare oraș al Iașului pentru a scăpa județul de administrația coruptă și toxică a PSD, cea care a ținut Iașul în stagnare.
FACEM ECHIPĂ PENTRU IAȘI – nu este un slogan de campanie, ci este un parteneriat real între administrație și societate, o conlucrare eficientă pentru atingerea tuturor obiectivelor de interes public.
Pe 27 septembrie vă aștept la vot, vă invit să votați candidații Partidului Național Liberal în comune, pe listele de consilieri locali și județeni și Costel Alexe la Președinția Consiliului Județean Iași!
Vin la Consiliul Județean Iași pentru că eu cred că #SePoate face administrație publică în folosul cetățeanului, pentru a debloca marile proiecte ale Iașului și a da splendoare acestui județ care nu a reușit să își atingă imensul potențial economic, turistic, medical, universitar, administrativ.