Fac #EchipaPentruIași cu toți primarii județului, indiferent de culoarea politică.

Am făcut astăzi un tur al comunităților din județ, în punctele de interes local în care sunt în curs de implementare diferite proiecte de infrastructură, cu precădere rutieră.
Consiliul Județean Iași este un partener activ al primăriilor din județ. Mi-am propus să fiu un sprijin real pentru admninistrațiile locale, nu doar semnând proiecte de la birou, ci alăturându-mă eforturilor fiecărui primar de a implementa programe pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează.
Am discutat astăzi foarte aplicat cu reprezentanții locali ai comunităților din Mădârjac, Popești, Scobâlțeni, Henci, Românești, Focuri, Gropnița, Rediu și Movileni despre proiectele de infrastructură de transport, fondurile accesate și alte oportunități de finanțare, precum și de suportul informațional, logistic sau administrativ pe care CJ Iași îl poate oferi.
Fac #EchipaPentruIași cu toți primarii județului, indiferent de culoarea politică, pentru că prioritatea mea principală sunt cetățenii și nevoile lor, nevoi pentru care vom găsi rezolvare, astfel încât să putem îmbunătăți semnificativ calitatea vieții locuitorilor din județul Iași.