Educația este cheia unei comunități sustenabile, care va genera dezvoltare, inovare și spirit antreprenorial

Educația este cheia unei comunități sustenabile, care va genera dezvoltare, inovare și spirit antreprenorial.
25 de ani înseamnă o generație care a trecut pe băncile școlii Wurmbrand.
Colegiul Wurmbrand a demonstrat intr-un sfert de veac faptul ca învățământul privat poate fi un succes deosebit, cu onestitate, bună credință, performanță deosebită, și peste toate credinta în Dumnezeu!
Sub semnul unei Misiuni Creștine și a numelui martirului Richard Wurmbrand, școala este astăzi un ambasador al Iașului si un fanion al excelenței educaționale din România!
Sa fiti mândri ca pe diplomele dvs. va scrie pentru tot restul vieții, oriunde veți merge, numele celui care, reîntors acasă, după Revoluția din 22 decembrie 1989, depunea flori la mormintele torționarilor săi. Ce exemplu mai nobil și înălțător de generozitate și de creștinism mai poate depăși această imagine?
Când auzi ani la rând că gradul de promovabilitate la examenul de bacalaureat e de 100% te înclini în fața profesorilor de aici, acest templu al educației. Felicitări, Liliana Romaniuc! Felicitari si succes pe mai departe, Cristian Lucaci!
Ca liberal și viitor președinte de CJ, vreau să lucrăm împreună, să ne gândim la proiecte de practică, în educație, de educație antreprenoriala și instituțională.
Să fiți binecuvântați și demni precum martirul Richard Wurmbrand!