E timpul pentru Dezvoltare!

Cred, asemenea tuturor ieșenilor din Municipiul Iași și din comunitățile județului nostru, că 2020 este anul Iașului.

E timpul pentru Dezvoltare!

S-au pierdut prea mulți ani, timp în care s-au accentuat decalajele dintre vestul și estul țării, dintre estul Europei și vestul Europei.

Ieșenii și-au pierdut încrederea și speranța în ultimii ani pentru că au tot susținut, au tot votat oameni care au promis și au uitat să mai facă.

Diferența dintre noi și PSD este că noi în doar câteva luni de guvernare nu doar că am deblocat proiecte, ci avem și rezultate concrete.

Partidul Național Liberal vine astăzi în fața ieșenilor cu o echipă de consilieri municipali și județeni de foarte bună calitate, oameni onești, oameni de bună credință, oameni care pun interesul cetățeanului înaintea interesului propriu.

Vreau să-i mulțumesc și să-l asigur de tot sprijinul meu și al echipei pe cel care va conduce în următorii 4 ani municipiul Iași. Pe cel cu care fac astăzi echipă, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, și pe toți ieșenii, atât din municipiu, cât și din județ, că toate proiectele lor vor fi prioritare pentru mine.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor ieșenilor pentru că în ultimii ani și-au recăpătat încrederea în Partidul Național Liberal, ne-au învestit cu votul și încrederea lor la alegerile europarlamentare, au susținut Klaus Iohannis și un guvern Ludovic Orban care a reușit în doar câteva luni să recupereze toate termenele, proiectele și banii europeni pe care puteam să-i pierdem.

Ne-au susținut în această campanie de strângere de semnături și vreau să le mulțumesc tuturor de pe întreg cuprinsul județului nostru. Și să-i asigurăm că împreună cu această echipă, împreună cu partenerul meu, primarul municipiului Iași, vom duce proiectele județului nostru mai departe.

Fie că vorbim de șoseaua de centură, Autostrada Unirii (sectorul Ungheni-Iași-Tg. Neamț), fie că vorbim de autostrada A7 , de la Pașcani spre Ploiești, fie că vorbim de modernizarea Aeroportului Internațional Iași și multe altele vor fi prioritare pentru noi.

Suntem județul care va ajunge la un milion de locuitori și cu toate acestea avem comunități în județul nostru în care drumurile sunt fie de pietriș, fie de pământ, nu avem apă și canalizare în toate comunele județului Iași, avem în continuare jumătate dintre cetățenii județului Iași care încă folosesc lemnul care nu au acces la rețeaua de gaze.

Nu a vorbit nimeni în această campanie electorală cât de important este pentru Iași, pentru Moldova și pentru România legătura cu diaspora. Îi vom asigura pe toți românii plecați afară că atât eu, cât și Mihai Chirica, vom dezvolta județul Iași încât să-și dorească să se întoarcă înapoi.

Cât pentru cei aflați în Republica Moldova, pentru că suntem într-o strânsă legătură și colaborare, îi vom asigura de tot sprijinul nostru pentru ca Prutul să fie doar un râu pe care îl vom traversa ori de câte ori vom vrea doar să ne vizităm frații de peste Prut.

Închei prin a mulțumi încă odată tuturor ieșenilor pentru sprijinul pe care ni l-a acordat și vom face tot ceea ce ne stă în putință să le ducem la îndeplinire visul lor de a locui într-un municipiu și într-un județ european.

Facem echipă pentru #Iași!