După 30 de ani de interminabile lupte, după mulți ani de guvernări centrale și locale PSD-iste, ani de dezastru pentru România, cea mai importantă echipă politică de după 1989 va conduce această comunitate

Uneori a lipsit viziunea, alteori au lipsit fondurile, dar de cele mai multe ori a lipsit echipa. Colaborarea între cele două palate e cureaua de legătură fără de care nu vom putea gândi viitorul Iașului împreună!
După 30 de ani de interminabile lupte, după mulți ani de guvernări centrale și locale PSD-iste, ani de dezastru pentru România, cea mai importantă echipă politică de după 1989 va conduce această comunitate!
O va administra cu respect, cu determinare, cu performanță!
Noi nu ne batem pentru un mandat de 4 ani, noi ne batem pentru un altfel de a face politică, pentru o Românie europeană.
Campania electorală pe care o ducem nu este o simplă luptă politică. La final, pe 27 septembrie, rezultatul acestei campanii va arăta viitorul Iașului. De 15 ani merg în toate colțurile județului, și credeți-mă, nu mai avem timp de pierdut!
Timpul nu mai are răbdare cu noi!
Vă invit să să fiţi alături de mine şi de noi în acest drum. Avem nevoie de fiecare dintre dvs.!
PNL are și va avea președintele României, guvernarea centrală, o majoritate parlamentară solidă, cele mai multe consilii județene și primării și majorități în acestea!
Victoria noastră înseamnă victoria voastră şi victoria României! A unei Românii europene și prospere!