Dezvoltăm Iașul, dezvoltăm România! Votează PNL la alegerile din 6 decembrie!

Dragi ieșeni,

În urmă cu puțin timp am venit în fața dumneavoastră cu o echipă competentă și respectabilă, cerându-vă un lucru extrem de important, pentru care vă suntem profund recunoscători: încrederea. Votul dumneavoastră din 27 septembrie a redat încrederea ieșenilor în posibilitatea schimbării și a arătat clar dorința acestora de a fi reprezentați cu respect, corectitudine și implicare.
Dragilor, mai avem un singur pas pentru a începe procesul de reconstrucție a României, o ultimă bătălie pentru a ne asigura că țara noastră rămâne îndreptată pe drumul corect, european, modern, pe „Drumul Dezvoltării” deschis de Guvernul Liberal și de Administrațiile Liberale din țară. România are ocazia, acum mai mult ca oricând, să beneficieze de o viziune unitară și coerentă datorată unei colaborări între toate instituțiile statului, o colaborare în folosul cetățenilor. Astăzi, sunt mândru să pot veni în fața dumneavoastră cu o echipă la fel de competentă și dedicată. Colegii mei candidați la Camera Deputaților și Senat sunt profesioniști, respectabili și muncitori. Nu mă îndoiesc nicio clipă că-și vor asuma calitatea de demnitari întru totul, creând proiecte legislative care să-i favorizeze pe români și un cadru legal care să sprijine Guvernul și administrațiile locale pentru a putea dezvolta România.
Avem nevoie de o echipă puternică în Parlament pentru ca proiectele pe care le-ați votat pe 27 septembrie să
aibă parte de susținere din partea viitorului legislativ. Consiliul Județean Iași are nevoie de un partener și la
nivel central pentru a putea să implementăm într-un ritm cât mai accelerat programele locale, iar județul Iași
să fie cel mai dezvoltat pol economic, cultural și social din regiune. Misiunea mea în calitate de Președinte al
Consiliului Județean Iași și a viitorilor parlamentari de Iași va fi să redăm județului nostru statutul de capitală
a Moldovei, prin toate mijloacele administrative și  legislative posibile. Suntem în fața unei ocazii unice în ultimii 30
de ani de a schimba destinul țării noastre. Acum este momentul să ne mobilizăm puternic și să mergem la vot pentru a alege un Parlament legitim, care să pună mai presus de orice binele țării și să apere interesele românilor.
Votează echipa PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie!

Costel Alexe,
Președintele Consiliului
Județean Iași