Cu bună credință pentru Iași, alături de ieșeni!

Preiau cu mare emoție mandatul de Președinte al Consiliului Județean Iași. Jurământul pe care l-am depus e un angajament de responsabilitate față de toți ieșenii.
Este începutul unui mare proiect regional, care va construi un oraş şi un judeţ – dincolo de marile proiecte de infrastructură – al competenţei, al demnităţii şi al onoarei. Avem datoria de a face din Iaşi capitala simbolică a României!
Am spus încă din campanie: FACEM ECHIPĂ PENTRU IAȘI nu este un slogan politic, ci este filosofia după care vom administra acest județ, alături de oameni, pentru oameni!
Începând din acest mandat, tinerii din Iaşi au un exponent al generației lor în fruntea judeţului, o garanție că viitorul nu va mai fi neglijat, compromis, o garanție că această funcţie face din Iaşi un judeţ deschis, un loc al viitorului!
Tinerii mi-au transmis ceea ce le lipseşte: un catalizator de viziune, care să gândească în termeni de competitivitate viitorul. Ei au nevoie de oportunităţi, de locuri de muncă, de lucruri palpabile care să-i asigure că viitorul lor e AICI.
Vreau să vă asigur că voi fi un om implicat 24 de ore pe zi, am venit la CJ să construiesc ce nu s-a făcut în 22 de ani aici, să repar ce s-a stricat şi să gândim împreună viitorul!
Ca preşedinte al Consiliului Judeţean, nu voi împărţi primarii în funcție de culoarea lor politică. Pentru mine viaţa oamenilor, a județului şi a comunităților este mai importantă decât o luptă politică de etapă. Uşa mea va rămâne deschisă pentru orice primar din judeţ, indiferent de culoarea sa politică.
Programul meu politic și viziunea liberală va conduce rapid la crearea de noi locuri de muncă prin parcurile industriale, atragerea de investiții, drumuri județene reabilitate, infrastructură metropolitană la standarde europene, servicii publice de calitate, aeroport modernizat, autostrada către Europa, spital regional de urgenţe şi nu în ultimul rând, transformarea Iaşului într-o veritabilă destinație pentru studenți și elevi, investitori, turiști, clienți de business sau pacienți pentru servicii medicale.
Voi aduce Iaşul între primele 3 judeţe ale ţării!
Să nu uităm nicio clipă că Iașul ne aparține așa cum și noi aparținem Iașului. Acest lucru înseamnă o dublă responsabilitate, odată responsabilitatea cetățenilor de a-și folosi votul și de a hotărî calea înspre care comunitatea se îndreaptă, dar și responsabilitatea administrației de a guverna în folosul cetățenilor.
Acesta va fi rolul meu: să apăr interesele județului, să mă asigur că este reprezentat corect în relația cu autoritățile centrale, să atrag fonduri europene și guvernamentale, să mă asigur că proiectele pe care le-ați votat devin realitate și, desigur, să păstrez vie conștiința că voi sunteți în centrul tuturor acțiunilor Consiliului Județean, astfel încât să nu vă pierdeți niciodată încrederea că puteți face o schimbare chiar și cu un singur vot.
Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător, iar cea mai bună formă de mulțumire va fi îndeplinirea proiectelor pe care voi le-ați votat.
Așa să ne ajute Dumnezeu!