Costel Alexe împreună cu Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și Prefectul Județului Iași, Marian Grigoraș și Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica au abordat principalele teme ce țin de agenda instituțiilor de sănătate ieșene

Am un dialog permanent cu reprezentații instituțiilor ieșene pentru că împreună, autorități centrale și locale, suntem mai puternici și eficienți în gestionarea crizei provocată de noul coronavirus.
Împreună cu Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, am avut o întâlnire de lucru cu Prefectul Județului Iași, Marian Grigoraș, cu Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, în care am abordat principalele teme ce țin agenda instituțiilor de sănătate ieșene.
România a reușit să gestioneze extraordinar de bine criza și am fost exemplu de bună practică la nivel european pentru că eforturile Guvernului și deciziile autorităților locale au fost susținute de către populație.
Pentru a ne asigura că lupta noastră este eficientă și eforturile nu au fost în zadar, măsurile de distanțare socială și de prevenție trebuie înțelese și gestionate corect.
Românii trebuie să știe că sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă prioritatea zero pentru autorități, iar în acest timp orice măsură de prevenție este binevenită!
Împreună, cu o bună colaborare între autorități și populație, vom reuși să depășim această încercare prin care trece națiunea noastră!