Astăzi am reușit să deschidem un drum nou, unul care n-a existat niciodată la IAȘI

A fost extrem de onorant pentru mine ca la dezbaterea programelor de guvernare locală și județeană, propuse de Mihai Chirica pentru Municipiul Iași și subsemnatul pentru Județul Iași, să avem alături elita academică, economică, culturală și antreprenorială a Iașului.
Totodată vreau să îi mulțumesc colegului meu din Guvern, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, pentru încrederea pe care ne-a transmis-o astăzi.
Sprijinul și prezența elitelor Iașului la acest eveniment este în sine un mesaj extrem de puternic, de a veni să evalueze cu expertiza, prestigiul și experiența fiecăruia din domeniul lor ceea ce noi, liberalii, propunem pentru anii ce vor veni, pentru toate domeniile și toate categoriile socio-profesionale.
Astăzi am reușit să deschidem un drum nou, unul care n-a existat niciodată la IAȘI!
FACEM ECHIPĂ PENTRU IAȘI – nu este un slogan de campanie, ci este un parteneriat real între administrație și societate, o colucrare eficientă pentru atingerea tuturor obiectivelor de interes public.
După 30 de ani de interminabile lupte, după mulți ani de guvernări centrale și locale PSD-iste, ani de dezastru pentru România, cea mai importantă echipă politică de după 1989 va conduce această comunitate!
O va administra cu respect, cu determinare, cu performanță! Noi nu ne batem pentru un mandat de 4 ani, noi ne batem pentru un altfel de a face politică, pentru o Românie europeană. Evenimentul de astăzi, dezbaterea programelor de guvernare locală, înseamnă de fapt începutul dezvoltării Iaşului!
În toate demnitățile pe care le-am avut, de 15 ani, de când fac politică, mi-am reprezentat cu cinste judeţul şi oraşul şi, mai ales, pe cei care m-au ales. În toţi aceşti ani, am fost mereu un partener corect, un om de echipă, indiferent de colectivele cu care am lucrat, care a construit şi a pus întotdeauna umărul la proiecte pe termen lung.
La 23 de ani am fost cel mai tânăr Consilier Județean, la 28 de ani am devenit membru al Parlamentului, iar, cu voia lui Dumnezeu și a ieșenilor, la 37 de ani voi deveni președintele Consiliului Județean Iași.
Eu mă întorc de fapt acasă, la Iași, pentru că mi-am dorit mereu să pot contribui cu armele mele la dezvoltarea județului: determinare, organizare, perseverență, performanță!
De 15 ani merg în toate colțurile județului, și credeți-mă, nu mai avem timp de pierdut! Timpul nu mai are răbdare cu noi! Vă invit să fiţi alături de mine şi de noi în acest drum. Avem nevoie de fiecare dintre dvs.!
PNL are și va avea președintele României, guvernarea centrală, o majoritate parlamentară solidă, cele mai multe consilii județene și primării și majorități în acestea! Victoria noastră înseamnă victoria voastră şi victoria României! A unei Românii europene și prospere!
Parteneriatul pe care îl am cu Mihai Chirica și primarii din Iași este o garanție că faptele noastre se vor resimți repede în creșterea calității vieții ieșenilor şi vom face tot ce ne stă în putinţă să atragem investiţii şi să dezvoltăm această zonă.
Facem echipă pentru Iași!