Am pășit în campania electorală pentru alegerile parlamentare din #6decembrie.

Am alături de mine o echipă profesionistă, care și-a asumat misiunea de a merge în Parlament pentru români, pentru ieșeni, pentru a sprijini proiectele de dezvoltare a comunității noastre.
În ultimele 3 cicluri electorale, ne-ați transmis un mesaj clar: vreți reprezentanți corecți, cinstiți, oameni muncitori care să facă și nu doar să vorbească, pentru care să primeze interesul administrativ și nu cel politic, care să cunoască nevoile României și să le rezolve prin proiecte concrete.
Vă asigur că am înțeles pe deplin mesajul, atât eu personal, cât și Partidul Național Liberal, iar câștigarea alegerilor europarlamentare, prezidențiale și, cel mai recent, a celor locale înseamnă o imensă responsabilitate pentru PNL și o ocazie pentru comunitatea noastră de a se dezvolta la standarde europene. Votul din 6 decembrie poate transforma această ocazie într-o certitudine.
Proiectele pe care le-ați votat în 27 septembrie se vor putea implementa într-un ritm accelerat dacă vom avea o echipă de parlamentari liberali care să lupte pentru Iași.
Ne dorim cu toții parcuri industriale pentru a stimula mediul de afaceri și a crea noi locuri de muncă, o infrastructură rutieră modernă, servicii publice de calitate, aeroport modernizat, autostrada către Europa, spital regional de urgenţe şi nu în ultimul rând, transformarea Iaşului într-o veritabilă destinație pentru studenți și elevi, investitori, turiști, clienți de business sau pacienți pentru servicii medicale.
Toate acestea vor fi și prioritățile colegilor mei, viitori deputați și senatori, care merg în Parlament să facem #EchipaPentruIași.
Susținerea voastră va da o șansă în plus județului nostru să atingă nivelul de dezvoltare pe care îl merită.