2 milioane de lei fonduri pentru Spital Regional de Urgențe Iași

Iașul și România au pierdut enorm sub administrația PSD: 3 ani de dezvoltare medicală pierduți, milioane de euro, bani europeni nerambursabili au rămas neaccesați și numeroase oportunități au fost ratate din dezinteres și nepricepere.

Cele 8 spitale regionale promise de PSD în 2016 au ajuns într-un final doar 3, iar epopeea lor frizează ridicolul, căci deși trebuiau să fie gata în 2020, apoi în 2024, cererile de finanțare nici măcar nu au fost întocmite și trimise la timp.

Până la investirea Guvernului PNL, mult promisul Spital Regional de Urgențe Iași era doar o simplă schiță pe hârtie, doar ultimul ministru PSD al sănătății, Sorina Pintea, avansând delirant în 5 ieșiri publice tot atâtea termene diferite pentru implementare, o sarabandă a promisiunilor deșarte.

Mai 2020, Ministerul Sănătății a lansat, pe platformele electronice de specialitate ale României și Uniunii Europene (SICAP și JOUE), procedura de licitație deschisă pentru achiziția de servicii de verificare tehnică pentru proiectul ”Construirea Spitalului Regional de Urgență Iași”.

Valoarea estimată a contractului de servicii este de 2.056.331,97 lei fără TVA, iar toți cei interesați au termen de depunere a ofertelor, data de 23 iunie 2020

Construim România așa cum ar fi trebuit să fie: cu profesionalism și bună credință!